Interaction Technologies

Welkom bij Interaction Technologies. In dit vak wordt jouw gereedschapskist als Interaction Designer verder uitgebreid. We bouwen verder op wat je hebt geleerd in de vakken Web Technologies en Introduction to Programming. Bij het vak Web Technologies heb je geleerd een webpagina te maken met behulp van HTML-5 en CSS- 3. Bij het vak Introduction to Programming heb je de basisvaardigheden van het programmeren in JavaScript geleerd.

Binnen Interaction Technologies gaan we verder in op de interactie. Op welke manier kan je interactie toevoegen aan je webpagina’s? Met de gereedschappen die je aangereikt krijgt binnen Interaction Technologies ben je in staat een high fidelity prototype te maken. Met zo'n prototype kan je als Interaction Designer testen hoe gebruikers op de door jou ontworpen interactie reageren. Zo is het mogelijk om al in een vroeg stadium feedback te krijgen op jouw ontwerp.

Je bent nu al weer een stuk verder in de studie, en we verwachten nu van je dat je steeds zelfstandiger gaat werken. Een zelfstandige werkhouding wordt straks ook in het werkveld gevraagd. Binnen Interaction Technologies zijn er werkvormen opgenomen die er op gericht zijn die zelfstandige werkhouding te stimuleren.

Code
CMD-C-IT
Studiepunten
3 EC
Jaar
1
Periode
C
Duur
10 wk

Docenten/coördinatie

Posts

No blogs posted.