Project C - Design Details & Realise

In dit project werk je individueel aan een realistische opdracht. Je werkt een gegeven concept uit in een gedetailleerd ontwerp. Daarnaast maak je, op basis van het gedetailleerd ontwerp, een website. In dit proces van detailleren en realiseren staat de gebruiker van de website centraal en leer je het verband te leggen tussen de verschillende stappen binnen Interaction Design, Visual Interface Design en Web Technologies & Programming.

Tijdens je project werk je met een projectdossier waarin je verschillende resultaten en uitingen van je ontwerpstappen bewaart. Ook werk je elke les een logboek bij waarin je bevindingen en ideeën noteert. Je werkt volgens de ontwerpstappen zoals Dan Saffer die beschrijft in zijn boek "Designing for interaction" (2010, 2e druk). Deze ontwerpstappen zijn "Refinement" en "Prototyping" en bestaan uit verschillende activiteiten die je uitvoert, tijdens en ook buiten de begeleidingsuren.

Je wordt beoordeeld op de kwaliteit van je ontwerpstappen. Deze stappen laat je zien aan de hand van je projectdossier en je logboek. Daarnaast word je beoordeeld op het eindresultaat, de werkende website.

Code
CMD-C-PR
Studiepunten
6 EC
Jaar
1
Periode
C
Duur
10 wk

Docenten/coördinatie

Posts

No blogs posted.